Centre de Medicina Correctiva - CMC - rehabilitació i fisioteràpia a Sabadell, Cerdanyola, Ripollet, Palau Solità i Plegamans i Sta Perpètua de Mogoda
 
REHABILITACIÓ

CONSULTES MÈDIQUES

PROVES MÈDIQUES

ESCOLA MATERNAL

GAES

ISOP

· Unitat d'Urologia
· Unitat de Cirurgia Coloproctològica
· Unitat de Mama
· Unitat de Fisioterapia Uroginecoloproctològica
· Unitat de Cirurgia Estètica i Remodeladora

TÈCNIQUES DE MASSOTERÀPIA

TERÀPIES ALTERNATIVES

PROMOCIONS

ALTRES


 
Què fem
ISOP - UNITAT DE MAMA
...............................................................................................................................................................................................................................................
Dr. Òscar Aparicio

La patologia mamària és molt important: la maligna degut a la seva gravetat i la benigna degut a la seva prevalença.

La Unitat de Mama neix amb l’objectiu de donar resposta a dues necessitats:

- la detecció precoç i el diagnòstic ràpid de la patologia maligna (el càncer de mama).

- el maneig professional i la resolució dels processos benignes.

 

Integrada per especialistes formats específicament en Sinologia i Patologia Mamària i amb àmplia experiència en el seu maneig, la Unitat de Mama pot oferir solucions a diferents problemes.

 

Patologia maligna:

Els nostres principis es basen en la PREVENCIÓ, la DETECCIÓ PRECOÇ i el DIAGNÒSTIC RÀPID del càncer de mama, per poder oferir un TRACTAMENT INDIVIDUALITZAT que ens garanteixi els millors resultats a curt i llarg termini.

 

 

PREVENCIÓ: cal conèixer quins són els factors de risc causants del càncer de mama, per poder evitar-los.

Podem detectar aquelles dones que presenten un risc augmentat de patir un càncer de mama per així poder oferir-les un consell de prevenció i un pla de seguiment i de detecció precoç específic.

 

DETECCIÓ PRECOÇ: amb controls i seguiments de dones sanes. Donat que el càncer de mama és una malaltia que habitualment no dona símptomes, ens hem d’anticipar abans de que n’apareguin per poder detectar-lo en fases molt inicials.

 

DIAGNÒSTIC RÀPID: per tal de minimitzar l’angoixa per l’espera i per poder iniciar els tractaments adients de la forma més ràpida possible.

- exploració clínica: els especialistes de la Unitat podem determinar el grau de sospita de qualsevol troballa i així dirigir l’estudi complementari a realitzar.

- proves d’imatge: amb mamografia digital, ecografia d’alta resolució i/o ressonància magnètica; però també amb tècniques més sofisticades com la tomosíntesi, la tomografia computadoritzada (TC), l’ecografia 3D i doppler...

- biòpsia: analitzant una petita mostra de la lesió podrem saber amb seguretat i de forma ràpida el seu grau d’importància. Un procediment ràpid, senzill i gairebé sense molèsties.

 

TRACTAMENT INDIVIDUALITZAT: en base a un estudi acurat i precís podrem determinar quin és el millor tractament d’entre les moltes alternatives que podem oferir. Amb la participació i implicació total de la Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica des del primer moment.

- cirurgia conservadora (ONCOPLÀSTICA): la majoria de vegades, podrem fer una intervenció menys agressiva extirpant només el tumor però conservant la resta de la mama. Donant prioritat sempre al control de la malaltia busquem el millor resultat estètics, amb l’aplicació de tècniques de cirurgia plàstica. L’ús de l’ecografia intraoperatòria ens permet tenir les màximes garanties per assegurar l’extirpació completa del tumor a temps real.

- cirurgia radical (amb RECONSTRUCCIÓ): en determinats casos no és possible conservar la mama i és necessari fer una mastectomia (la seva extirpació total). Junt amb la Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica podem oferir la possibilitat de fer una reconstrucció de la mama (immediata o diferida).

- estudi del gangli sentinella: les més modernes tècniques possibiliten no haver de extirpar tots els ganglis de l’aixella en molts casos, evitant els efectes adversos derivats.

 

La reconstrucció post-mastectomia es pot realitzar també en pacients derivades d’altres metges, així com el tractament de seqüeles (asimetries, deformitats, cicatrius inestètiques...) amb tècniques reconstructores o de reposició de volum que milloren clarament la seva qualitat de vida.

 

Patologia benigna:

8 de cada 10 dones patiran al llarg de la seva vida una patologia mamària benigna. Del seu correcte coneixement i maneig resultarà la seva correcta solució.

Parlem d’una gran quantitat de problemes:

- Dolor mamari (mastodínia), malaltia fibroquística (mama fibrosa), inflamacions i infeccions (mastitis), tumors benignes (fibroadenomes, hamartomes, lipomes), secrecions pel mugró, reaccions a la silicona, malformacions del complexe arèola-mugró...

- Lactància i embaràs: en directa col·laboració amb l’Escola de Mares.

- Homes: tenim solucions per la ginecomàstia (el desenvolupament mamari masculí).

- Valoració sinològica de pacients que es realitzaran una cirurgia mamària amb finalitat estètica o reparadora.

 

 

Disposem de recursos, formació i experiència per oferir les millors solucions amb les màximes garanties.

El diagnòstic precoç ens ofereix la possibilitat de tractaments menys agressius i amb menys repercussions en la qualitat de vida...perquè DETECTAR ÉS CURAR.


 
 

  CMC Qui som:
· Nosaltres  Què fem:
· Rehabilitació
· Consultes Mèdiques
· Proves mèdiques
· Escola Maternal
· Gaes
· ISOP
· Tècniques de massoteràpia
· Teràpies Alternatives
· Promocions
· Altres

  Formació:
· Els nostres cursos

INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL:
 

Ajuda´ns a millorar 
 
  Centre de Medicina Correctiva, S.L. · Nota Legal · Mapa Web · Nif: B08561847 · Disseny web Anunzia
  SABADELL Pl. Gabriel i Pujol, s/n i C. Casanovas i Bosch, 46 - 50 · 08202 Sabadell · Tel1. 93 725 69 44 · Tel2. 93 725 61 54 · Fax. 93 727 81 17
  Centre Cerdanyola · Centre Ripollet · Centre Palau-solità · Centre Santa Perpetua de Mogoda

centre de medicina correctiva, cmc, rehabilitacio sabadell, rehabilitacio cerdanyola, rehabilitacio ripollet, rehabilitacio palau solità i plegamans, rehabilitacio sta perpètua de mogoda, fisioterapia sabadell, fisioterapia cerdanyola, fisioterapia ripollet, fisioterapia palau solità i plegamans, fisioterapia sta perpètua de mogoda


 
 
Dinamic Salut Esportiva